Ballonnenclown Drenthe Overijssel Friesland Groningen Flevoland Noordoostpolder Twente Gelderland toont balloncreaties papagaai in hartje, aapje in boom bloem

 

Ballonnenclown Balloo

De ballonnenclown maakt de leukste ballonfiguren uit één of meerdere ballonnen. Papagaai, hondje, aapje, octopus, gitaar, pijl en boog, hoeden, eekhoorntje met tulp en nog veel meer.

Als er tijd voor is dan kan hij een gezichtje op ballonbeestje tekenen. Ook mogen de kinderen zelf iets op hun balloncreatie tekenen.

Deze ballonvouwer uit Drenthe treedt ook graag op in Friesland, Gelderland, Groningen en Overijssel.

Een gezellige clown voor de hele familie dus van Kindervermaak Drenthe.

Wij houden wij een minimum aantal kinderen van twintig aan.

Ballonnenclown Meppel in de Samenstroom kerk tijdens iedereen telt mee festival. Clown geeft ballonnenpoes aan geschminkt meisje Kindermaak Noord Nederland.

Het kinderfeest is compleet!

Bij kleinere groepen of aantallen kinderen kan de ballonnenclown nog wat extra grapjes en truukjes uithalen met ballonnen. In de praktijk vinden oudere kinderen of volwassenen dit ook leuk.

Kortom ballonfiguratie maakt elke feest of evenement pas echt compleet. Wij proberen het publiek zoveel mogelijk te betrekken bij onze kinderactiviteiten.

Hierdoor blijven de mensen hangen en voegen wij een promotionele waarde toe aan uw event. Het werkt zeer stimulerend als je overal op het feest of event mensen met de ballonfiguren zit rondlopen of er eentje op hun hoofd dragen.

Als de kinderen een clown eng vinden of voor bijzondere groepen is ballonfiguren maken eventueel ook mogelijk in gewone kleding en ongeschminkt.

 

Als je meerdere uren boekt dan zijn wij heel geschikt voor tientallen kinderen.

Vaak vinden volwassenen het ook leuk om vermaakt te worden met onze vrolijke balloncreaties.